Stjerneskudd

Velkommen, her er planen

Så dette er, såvidt jeg kan huske, aller første gang jeg starter en blogg på norsk. Det er dog min syvende eller åttende blogg oppgjennom årene. Så hva har jeg å dele her som jeg ikke kan si på min andre blogger?

Hovedbloggen min over de siste par årene har vært Slight Future (på engelsk). Den bloggen dekker i hovedsak tunge tekniske detaljer rundt informasjonsteknologi og for det meste unik kunnskap jeg har opparbeidet meg oppover årene. Det er mye detaljert nisjemateriale for de som måtte interessere seg for sånt. Jeg skriver den på engelsk for å nå et størst mulig publikum.

Formålet med denne bloggen er å dele litt mer personlige temaer, og temaer rundt særnorske emner, bedrifter, og samfunnet som kanskje ikke er like interessante for resten av verden. Det blir helt sikkert noen tekniske innlegg her også, men jeg tror jeg skal klare å begrense de til særnorske temaer. Jeg har planlagt en 20–50 innlegg allerede og vil publisere det onsdager ettersom tiden min tillater det.

Du kan abonnere på bloggens syndikeringsmater, eller se etter nye innlegg her på nettstedet hver/kanskje annenhver onsdag. Så kan vi finne ut sammen om jeg har noe interessant å skrive.

Hovedbildet av © 2015 Eutah Mizushima.

Legg igjen en kommentar

Epostadressen din blir ikke publisert. Vær høffelig, følg temaet, og følg rettningslinjene. Kommentarer modereres før publisering.